Telefon:+36-30/500-04-53
E-mail:uzlet@vollervill.hu
Kivitelezés E-mail: info@vollervill.hu

Kategóriák

Gyártók

Keresés

Izzó, Égő, kompakt, LED, fényforrás Jelenleg 732 termék van.

Normál izzó és LED kompakt égő, dekoráció, fénycső, halogén, jelző izzó.

Világítástechnikai szaküzletünkben több 100 termék várja!

A világítás minden térben alapvető, csak azt kell eldönteni, hogy pontosan milyen fényre van szükség. Ha csak általános feladatokhoz kell világítás, akkor tiszta, erős, a természeteshez legközelebb álló fényre van szükség. Ezt a jól megválasztott fényforrások segítségével könnyedén meg lehet teremteni, amiket világítástechnikai szaküzletből szerezhet be.

A színvonalas égők rendkívül nagy fényerővel rendelkeznek, megközelítik a nappali világosságnál tapasztalható természetes fény erejét. Az ilyen fényforrások ereje teljes tartományban szabályozható, a közelében a tárgyak, a színek teljesen természetesen festenek, nem kapunk róluk megtévesztő képet. Ha ilyen fényforrásokat keres, világítástechnikai szaküzletünkben garantáltan mindent talál, de akkor is jó helyen jár nálunk, ha hangulatvilágítás érdekli! Több 100 termék közül válogathat nagy választékban, kedvező áron!

Keressen minket bizalommal, és rendeljen világítástechnikai szaküzletünkből megbízható fényforrásokat! Megadott elérhetőségeink bármelyikén érdeklődhet termékeinkről!

Elérhetőségek!

Üzlet:
Telefon: +36-30/500-04-53
E-mail: uzlet@vollervill.hu

Kivitelezés:
Telefon: +36-30/500-04-35
E-mail: info@vollervill.hu

Kövessen minket!!

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft
Összesen 0 Ft

Kosár Fizetés

Keresés