Telefon:+36-30/500-04-53
E-mail:uzlet@vollervill.hu
Kivitelezés E-mail: info@vollervill.hu

Kategóriák

Gyártók

Kaputelefon, készülék, központ... Jelenleg 122 termék van.

Társasházak kaputelefon rendszerének kiépítése, előzetes felmérést követően árajánlat alapján történő munkavégzés. A rendszer kiépítéséhez szükséges aqnyagok kedvező áron megtalálhatóak a Völler-vill boltban.

Valaki érkezik! Modern panel kaputelefonok kínálatunkban!

A többlakásos épületek, mint amilyenek a panelházak is, nem nélkülözhetik az olyan beléptető, illetve kommunikációs rendszereket, mint amilyenek a panel kaputelefonok. A panel kaputelefonok segítségével minden érkező vendég, hivatalos ügyben csengető személy gond nélkül fel tudja venni a kapcsolatot a kiválasztott lakás lakóival.

Egy korszerű, új kaputelefon megléte minden panelházban előfeltétele a gördülékeny beléptetésnek, egyúttal pedig a ház lakóinak védelmének. A gyorsabb és kényelmesebb bejutáshoz a lakók számára beléptető is igényelhető, amit a kulcs, illetve a kapukód mellé lehet biztosítani.

Amennyiben új és modern panel kaputelefonok érdeklik, nálunk a legjobb helyen jár! Egyszerűen és kényelmesen meg tudja rendelni a kiválasztott modelleket a kívánt tartozékokkal, méghozzá kedvező áron. Válogasson a minden igénynek eleget tevő kaputelefon típusok között, és teremtse meg a lakóközösség számára az ideális körülményeket a beléptetéshez!
Minden kérdésére válaszolunk, ha kapcsolatba lép velünk a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!