Kategóriák

Gyártók

Keresés

Biztonságtechnika Jelenleg 92 termék van.

Kamerás megfigyelő rendszer rögzíthető és távolról is elérhető, és riasztás jelző berendezések.

Biztonságtechnikai eszközök Önnek!

Vásároljon minőségi biztonságtechnikai termékeket webáruházunkból!

Mit is takar az a hangzatos kifejezés, hogy biztonságtechnika? Lényegében minden olyan eszközt, rendszert, mely az Ön és családja, háza vagy cége biztonságának megőrzésére, átláthatóvá tételére hívatott. Olyan berendezések tehetik biztonságosabbá mindennapjainkat, mint például beléptető rendszer, megfigyelő rendszer vagy akár a tűzjelző rendszer.

De hova fejlődött a biztonságtechnika napjainkban? Univerzális beléptető rendszerek sokasága, a legkülönfélébb technikai megoldásokkal. Forgókaros beléptetés, kártyaleolvasók használata, vagy akár elektromos zár, kódzár a külső kapu működtetésére. Infravörös megfigyelés, mozgásérzékelő, 0-24-es kamerás megfigyelés és felvétel rögzítés, valamint a tragédiák elkerülése érdekében korszerű szén-monoxid jelzők.

Ezekkel a modern megoldásokkal garantáltan biztonságban tudhatja szeretteit és értékeit, mindent, ami fontos az Ön, vagy vállalkozása számára. Nézzen körül weboldalunk gazdag kínálatában, és válogasson a temérdek megoldás közül a biztonságtechnika területén!

Elérhetőségek!

Üzlet:
Telefon: +36-30/500-04-53
E-mail: uzlet@vollervill.hu

Kivitelezés:
Telefon: +36-30/500-04-35
E-mail: info@vollervill.hu

Kövessen minket!!

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft
Összesen 0 Ft

Kosár Fizetés

Keresés