Telefon:+36-30/500-04-53
E-mail:uzlet@vollervill.hu
Kivitelezés E-mail: info@vollervill.hu

Kategóriák

Gyártók

Vagyonvédelem , anyag , szerelvény Jelenleg 17 termék van.

Vagyonvédelem , anyag ,  szerelvény
Vagyonvédelmi eszközök, amilyet csak szeretne!

Vásároljon webáruházunkban kedvező áron minőségi vagyonvédelmi termékeket!

A biztonságtechnikában használatos eszközök és megoldások egy része, mint például a beléptető rendszerek, vagy a kamerás megfigyelő rendszerek nem csak biztonsági célt töltenek be, hanem egyben vagyonvédelemre is használatosak. Ezen rendszerek mindegyike igen komplex feladatot lát el.

Például a beléptető rendszerek megakadályozzák, hogy olyan emberek lépjenek a védelmi rendszerrel ellátott területre, akiknek nincsen hozzá jogosultságuk. Ezzel védjük munkavállalóinkat, ugyanakkor a felhalmozott, komoly értéket képviselő termékeket, technikai eszközöket is.

A tűzjelzők is hasonló szerepet töltenek be, egyrészt figyelmeztetik a bent tartózkodókat arra, hogy komoly veszélynek vannak kitéve, másrészről segítséget nyújtanak, hogy a lehető leggyorsabban tudjuk elejét venni a további károsodásnak.

Tehát mi nem csak a biztonságtechnikában vagyunk otthon, de ezzel együtt rengeteg megoldással állunk rendelkezésére a vagyonvédelem területén is! Nézzen körül webáruházunk széles kínálatában, és rendelje meg az Önnek szükséges vagyonvédelmi eszközöket!