Telefon:+36-30/500-04-53
E-mail:uzlet@vollervill.hu
Kivitelezés E-mail: info@vollervill.hu

Kategóriák

Gyártók

Beléptető rendszerek Jelenleg 117 termék van.

Beléptető rendszerek
Beléptető rendszer ajtókra, kapukra, segédeszköz nélküli ajtónyitást tesz lehetővé

A beléptető rendszerek jelentősége

Nem is gondolnánk, hogy hány helyen találkozhatunk beléptető rendszerrel. Legegyszerűbb fajtája a társasházakból ismert verzió, ahol egy kód segítségével juthatunk be a lépcsőházba. Emellett irodaházakban, szállodákban, különféle intézményekben alkalmaznak beléptető rendszereket, ahol szükség van bizonyos fokú biztonságra.

A beléptető rendszerek alkalmasak az illetéktelen belépések megakadályozására, kontrollt tudnak biztosítani a személy és/vagy gépjárműforgalom felett. Regisztrálják a be- és kilépőket egy adott létesítményben, a korszerű rendszerek pedig már képesek rögzíteni a késéseket és túlórákat is. A beléptető rendszer részeit képezheti a beléptető olvasó és a kártya, ehhez szükség van egy elektromos vagy mágneses zárra, hogy zökkenőmentes legyen a be- és kilépés.

Ha megbízható, minőségi beléptető rendszert szeretne cége vagy intézménye biztonságos és jól ellenőrizhető üzemeltetéséhez, rendeljen webáruházunk kínálatából! Nálunk számos különféle típusból választhatja ki az Ön igényeinek megfelelő kivitelt!