Telefon:+36-30/500-04-53
E-mail:uzlet@vollervill.hu
Kivitelezés E-mail: info@vollervill.hu

Kategóriák

Gyártók

Jogi nyilatkozat

ADATVÉDELEM

Tiszteletben és titokban tartjuk személyes adatait.
Az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azt más, illetéktelen személynek ki nem adjuk.
Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék futárszolgálattal történő házhozszállitásához szükségesek.
A megadott információk elmentődnek, így a legközelebbi bejelentkezéskor ezeket már nem kell újból megadnia.
A regisztrációnál, ahhoz, hogy a számlát ki tudjuk állítani és, hogy a csomagot a megfelelő címre el tudjuk juttatni, Önnek az alábbi információkat kell megadnia:
- Vezeték és keresztnév (cégek esetében a cég ill. a kapcsolattartó személy neve)
- Cím
- E-mail cím
- Telefonszám
- Postacím (ha eltér a megadott címtől)
- Felhasználói név
- Jelszó
Az adatokat kizárólag arra használjuk, hogy megrendelését teljesítsük, illetve ellássuk Önt a rendeléssel kapcsolatos információkkal.
Az áruházban szükséges az Ön által használt böngészőn beállítani a cookie-k(sütik) fogadásának engedélyezését.
Ha az adatvédelemmel kapcsolatban bármilyen további kérdése van kérjük küldjön egy e-mailt a kapcsolattartás menüpont alatt megadott címre.

JOGVÉDELEM

Az vollervill.hu weboldalon található tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, a megjelenő információk valódiságáért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért és az esetleges elírási, megjelenítési és egyéb technikai hibákból eredő károkért az üzemeltető felelősséget nem vállal.
A vollervill.hu oldal teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek másolása.
Az árváltozás jogát fenntartjuk.
A képek illusztráció jellegűek.

Elálási jog 8 munkanapon ( vagy 14 naptári napon) belül gyakorolható.

A webáruház jelenleg csak magyar nyelven olvasható.

 

Raktáron nem lévő termékeink esetében áraink csak tájékoztató jellegűek, a beszerzés függvényében változhatnak.

 

A FELHASZNÁLÓK SZEMÉLYES ADATAIK KEZELÉSÉVEL KAPCSOLATOS JOGAI, AZ ADATTÖRLÉS. 

A honlap szolgáltatásainak nem megfelelő igénybevétele esetén, valamint a felhasználó saját kérésére a hozzá tartozó adatokat töröljük. A törlésre a törlési igény megkezdésétől számított következő munkanapot követő 24 órán belül kerül sor.

Személyes adataik kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhely: 8900 Zalaegerszeg Vizslaparki út 33.) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás az adatkezelő postai címén (székhely:  8900 Zalaegerszeg Mártírok útja 67.) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységé), illetve a info@vollervill.hu e-mail címen kérhető.
Ugyanezeken az elérhetőségeken kezdeményezheti a felhasználó személyes adatainak helyesbítését és törlését is.