Új jelszó kérése
Kategóriák
Termékajánló
Közösségi oldalak
Elérhetőségek

Cégnév: Völler Ferenc

Tel: +36305000435

Email:info@vollervill.hu


Cím: 8900
Zalaegerszeg,
Vizslaparki út 33
Szavazás
Termék részletek


Avide LED Szalag 12V 192W RGB+W IR Távirányító és WIFI-s Vezérlő

Avide LED Szalag 12V 192W RGB+W IR Távirányító és WIFI-s Vezérlő
7 605 Ft
Avide LED Szalag 12V 192W RGB+W IR Távirányító és WIFI-s Vezérlő
ABLS12VRGBW-192W-WIFI+IR
405215
5999097912882

Az Avide RGBW LED-szalag vezérlővel az RGB és RGBW LED-szalagok világítása vezérelhető az okoseszközei és a mellékelt távirányító segítségével. Be- és kikapcsolhatja a világítást, időzített be- és kikapcsolást tud beállítani, világítási színt, fényerőt és világítási módot is tud választani. Ezen felül a vezérlő képes az okoseszközén lejátszott zene ütemére világítani. A vezérlő lehetőséget biztosít arra is, hogy interneten keresztül bárhonnan tudja irányítani a csatlakoztatott LED szalagot.
Az okoseszközről való vezérléshez a "Magic Home Pro" ingyenes alkalmazásra van szükség, amely a vezérlőegységen található QR-kód beolvasásával könnyedén le tud tölteni. Az alkalmazás egyaránt támogatja az IOS és Android operációs rendszereket futtató eszközöket.

Csatlakozás: Ha letöltöttünk az ingyenes alkalmazást, akkor a készülék wifi beállításainál csatlakozzunk rá a vezérlő által létrehozott wifi hálózatára. A hálózat neve led-el kezdődik és egy hosszú számsor követi. Például: led9432423_wifi
Ha sikeresen csatlakoztunk, indítsuk el az alkalmazást, a + ikonra kattintva adjuk hozzá az észlelt vezérlőt és máris tudjuk irányítani a szalagunkat a hozzá kapott távirányító nélkül is.

A vezérlő RGBW LED-szalag és tápegység közé szerelve látja el funkcióját, erre példa az alábbi ábra:

Bekötés:
RGB+W szalag csatlakoztatása esetén, szintén fontos hogy a nyíl a szalag csatlakozóján és a vezérlőn egymással szembe kerüljön!

RGB szalag is csatlakoztatható a vezérlőhöz, figyeljünk hogy a nyíl egymással szembe kerüljön és a W(fehér) bemenetet maradjon üresen.
A LED szalag csatlakoztatása után, csatlakoztassa a DC csatlakozóval ellátott tápegységet a vevőegység DC anya csatlakozóba. Ha a tápegység nem rendelkezik ilyen csatlakozóval, akkor egy "ABLS12VDC-MALE-PLUG" termékkódú DC-apa csatlakozóra is szükségünk lesz.
  • Cikkszám
    405215
Webáruház készítés

Elérhetõségek
+36305000435
info [kukac] vollervill.hu