Új jelszó kérése
Kategóriák
Termékajánló
Közösségi oldalak
Elérhetőségek

Cégnév: Völler Ferenc

Tel: +36305000435

Email:info@vollervill.hu


Cím: 8900
Zalaegerszeg,
Vizslaparki út 33
Szavazás
Termék részletek


Avide LED Szalag 12V 288W RGB+W Jelerősítő

Avide LED Szalag 12V 288W RGB+W Jelerősítő
4 266 Ft
Az Avide LED-szalag RGBW jelerősítővel az RGB és RGBW LED-szalag vezérlők teljesítménye növelhető. Egy jelerősítővel a meglévő vezérlő lecserélése nélkül is bővíthető a már meglévő LED-szalag vilgáítás. A jelerősítő önmagában nem alkalmas a LED-szalag vezérlésére. A csomag LED-szalag vezérlőt nem tartalmaz.

A jelerősítő a vezérlő után és 2db LED-szalag közé szerelve látja el funkcióját, erre példa az alábbi ábra:

Beszerelés:
A jelerősítő bementi oldalához(input) csatlakoztassuk a LED-szalag vezérlő felőli oldalát, majd a kimeneti oldalhoz (output) csatlakoztassa a másik LED-szalagot. A be- és kimenet bekötésekor figyeljünk arra, hogy a LED szalag vezetékeit melyik csatornába rögzítjük. Ennél a jelerősítő esetén arra kell figyelnünk, hogy a LED-szalag fekete vezetékét a be- és kimeneti oldalon is a V+ csatlakozóba kössük. A többi vezeték esetében csak arra kell ügyelnünk, hogy az azonos színű vezetékeket az ellenkező oldalon is az ugyan olyan feliratú csatlakozóba kössük be.Például, ha a LED-szalag piros vezetékét a CH1 csatlakozóba csatlakoztattuk, akkor a kimeneti oldalon is a CH1 csatlakozóba rögzítsük a másik LED-szalag piros vezetékét.
A jelerősítőn található egy DC-anya bemenet is, amire a tápegység DC-apa csatlakozóját kell csatlakoztatni. Ha a tápegység nem rendelkezik DC-apa csatlakozóval, akkor a tápegység piros vezetékét az "INPUT+" a fekete vezetéket pedig az "INPUT-" csatlakozóba rögzítsük. Ha megfelelő erősségű tápegységgel rendelkezünk, akkor minden komponenst ráköthetünk erre az egy darab tápegységre. Ha a tápegységünk teljesítménye nem lenne elég vagy túl messze helyezkedik el a jelerősítőtől, akkor nyugodtan használhatunk egy kiegészítő tápegységet.
Fontos, hogy a jelerősítőre csak 1 darab tápegységet csatlakoztassunk!

Technikai Paraméterek
Teljesítmény 288 W
Feszültség tartomány 12-24 V
Áramerősség 24 A
Működési hőmérséklet -20 - +40 °C
IP Védettség IP20
Hosszúság 80 mm
Szélesség 64 mm
Világítástecnikai Adatok
Színhőmérséklet RGB+W


5999097914008
  • Cikkszám
    410325
    Tömeg
    100 g/db
Webáruház készítés

Elérhetõségek
+36305000435
info [kukac] vollervill.hu