Új jelszó kérése
Kategóriák
Termékajánló
Közösségi oldalak
Elérhetőségek

Cégnév: Völler Ferenc

Tel: +36305000435

Email:info@vollervill.hu


Cím: 8900
Zalaegerszeg,
Vizslaparki út 33
Termék részletek


Avide LED Szalag Bliszter 12V 22W RGB 2x5m Zene vezérlés + IR távirányító

Avide LED Szalag Bliszter 12V 22W RGB 2x5m Zene vezérlés + IR távirányító
12 190 Ft
440030
ALSB5050RGBMU40-10M

A 2x5méteres zene RGB szett használatával lehetőségünk van a 40 gombos távirányító segítségével az RGB színskála színeinek beállítására, fényerejének szabályozására, számos világítási mód kiválasztására és akár a kedvenc zenénk ütemére is tudjuk villogtatni a szettünket a rendelkezésre álló 4 mód segítségével.

Kikapcsolási időzítő is aktiválható 30, 60, 90, 120 perces intervallumra.

A LED-szalag szett kizárólag a csomagban található egységekkel használható. A termék toldására, hosszabbítására a szettben található tápegyég és vezérlő nem alkalmas.

A LED-szag 10 cm-enként vágható, az olló jelölések mentén. Vágás előtt győződjön meg róla, hogy az eszköz áramtalanítva van!

A terméket csak szakismerettel rendelkező személy szerelheti fel.

Összeszerelés: Csatlakoztassa a LED-szalagok végén található tüskés csatlakozót polaritásnak megfelelően a vezérlő kimeneti ágához/ágaihoz. (A csatlakozó kialakítása fordított bekötésre nem alkalmas), majd csatlakoztassa a hálózati adapter DC csatlakozóját a vezérlőhöz, és a szett máris használatra kész. Távolítsa el a távirányítóból az elemvédő fóliát és máris élvezheti a távirányító által nyújtott lehetőségeket is.

Szett telepítése:

A LED-szalagot felülettől függően lehetőségünk van a hátoldalán található 3M ragasztóval rögzíteni.(Rögzítés előtt a hosszantartó ragasztó-hatás elérése érdekében alaposan tisztítsa meg a ragasztandó felületet.Opcionális rögzítési lehetőség: Alumínium profilba ragasztás, rögzítés. (Alumínium profill nem a csomag része, opcionálisan megvásárolható.)A LED-szalag felülete IP65 védelmet biztosító szilikonréteggel van ellátva, mely a fröccsenő víz elleni védelmet biztosítja, azonban a szalag végén található vezérlő és hálózati adapter nem vízálló!Kültéren, vagy nedves környezetben történő rögzítés esetén ügyeljen rá, hogy az IP20 védelemmel rendelkező vezérlő és tápegység ne érintkezhessen vízzel!

  • Cikkszám
    440030
Webáruház készítés

Elérhetõségek
+36305000435
info [kukac] vollervill.hu